SPAAR MEE VOOR DE LEKKER OP KAMP ACTIE!

lotus_au_camp_728x90Beste ouders, scout en gids,

Lekker op kamp is terug en dat betekent dat we weer voluit flapjes sparen om gratis heerlijke melk en fruitsap voor op kamp te kunnen verdienen. Ook de Lotusverpakkingen (van koekjes tot speculoospasta) moet je goed in het oog houden. Daarop staan stickers met een code die wij kunnen gebruiken om gratis potten speculoospasta van Lotus op kamp mee te nemen!

Om zoveel mogelijk flapjes en stikkers te sparen hebben we jullie hulp nodig! Hoe gaat het in zijn werking? Heel eenvoudig: door gewoon veel Joyvalle melk en fruitsap van Appelsientje te drinken kunnen jullie de flapjes van de verpakking knippen. Ook door de stickertjes op die overheerlijke Lotuskoekjes en Lotus speculoospasta mogen jullie verzamelen!

Breng de flapjes en stickers mee naar de scouts en geef ze af aan je leiding. Je kan ze wekelijks meebrengen en alle flapjes en sticker moeten ten laatste vóór 30 mei afgegeven worden! Wij zorgen er dan voor dat jullie op kamp veel lekkere melk kunnen drinken en kunnen genieten van fris fruitsap en heerlijke speculoospasta! De codes van van de speculaaspasta kan je ook zelf ingeven op lotusopkamp.be.

PS: Vraag ook eens aan je school voor wat steun voor je favoriete jeugdbeweging!

Laat het flapjes/stickers sparen beginnen!!