Nieuw Franciskaantje

Het nieuwe Franciskaantje kan je vanaf vandaag terugvinden op www.scoutsbuggenhout.be/franciskaantje!

Opgelet: Komend weekend is ons feestweekend!

Ouders, nonkels, tantes, oma’s, opa’s, buren en collega’s zijn allemaal welkom op de QUIZ in de Orangerie (Vekestraat 3, Opdorp) op vrijdagavond 8 april. Inschrijven kan nog tot dinsdag 5 april door een mail te sturen naar quiz@scoutsbuggenhout.be, met vermelding van de ploegnaam. Na overschrijving van 10 euro op BE57 0682 5224 9335 (met vermelding van ploegnaam) ben je volledig ingeschreven!

Op zaterdagavond kunnen de kapoenen, welpen & jonggivers een feestje komen bouwen op de kinderfuif van 19u30 tot 20u30 in Jeugdhuis BØBØ (Klaverveld 2). De givers en jins nemen het daarna over op LUCKY NIGHT!