Start Scoutsjaar

Beste scouts, gids en ouders

Nu het beestige kamp afgelopen is en het nieuwe schooljaar weer voor de deur staat, komt ook het nieuwe scoutsjaar er aan! Aftrappen doen we op 9 september in Buggenhout Bos. We spreken af om 14u aan de parking tegenover de boskapel. Om 17u komen we hier terug om huiswaarts te keren.

Die dag nodigen we iedereen uit om te komen proven van de scouts. De leden die naar een nieuwe tak gaan (2e jaar kapoenen, 3e jaar welp, 3e jaar jing-giver en jins) zullen hier ook gedoopt worden. Zij nemen best kleren mee die vuil mogen worden.
Als afsluiter van de dag maken we jullie nieuwe leiding bekend!

Voor meer info kan terecht op het Facebook-evenement

Zondag 16 september nodigen we iedereen uit op de jaarlijkse BBQ van onze VZW. Deze gaat door op onze terreinen (provinciale baan 165) van 11:30 tot 18:30 Hier kunnen jullie de nieuwe uniformen kopen en verloren voorwerpen van het kamp terugvinden. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement
Inschrijven kan via dit document

Op 24 september is er dan de eerste scoutsvergadering op onze terreinen. We verwachten alle leden, hun vriendjes, broers, zussen, neven, nichten, kennissen, … vanaf 14u. Afsluiten doen we die dag om 17u voor de jongste takken, de givers om 17:30.

Vanaf 24 september zullen er elke zondag dan ook op bovenstaande tijdstippen scouts vergaderingen zijn op onze terreinen.

Tijdens het scoutsjaar kunnen jullie voor meer info steeds terecht op onze facebook-pagina of onze website!

Tot in september
De Leiding