Eerste Vergadering

Beste ouders,

Hartelijk dank aan iedereen die is komen meegenieten van onze bbq, het startschot is gegeven. Vanaf deze zondag zijn er weer de wekelijkse activiteiten op de scoutsterreinen. Dit van 14u tot 17u.

Van al dat spelen krijgt men wel eens dorst en vragen daarom om zo snel mogelijk een drankkaart te kopen. Deze kost €6 en mag aan de takleiding afgegeven worden. Dit is goed voor 10 zondagen en wij houden u op tijd op de hoogte wanneer deze bijna vol is.

Verder willen wij de ouders van nieuwe leden (of wanneer u graag de informatie nog eens krijgt) uitnodigen op 30 september om 16u30 op onze terreinen. Wij geven dan de uitleg over hoe een scoutsjaar er uitziet en en beantwoorden al jullie vragen.

Onze VZW is ook opzoek naar opvolging, zij komen ook op 30 september naar onze scouts om heel hun werking voor te stellen en jullie zo warm te maken. Dit zou doorgaan vanaf 17u.

Interesse? Eens komen luisteren kan geen kwaad!

Tot Zondag

De Leiding