Givers

Zondag 10/2

Vandaag moeten jullie het volledige viertal voor een laatste maal missen 🙁 Vanaf volgende week zijn we allen terug aanwezig!

Zondag 17/2

Vandaag gaan we op locatie, breng alvast uw fiets mee; en samen, met uw voltallige leidingsgroep, trotseren we elk gevaar dat op ons pad komt.

We beloven u ten stelligste dat er deze keer geen modder aan te pas komt, (de locatie is dus niet Vlassenbroeck & we zijn op pre-excursie geweest).

Zondag 24/2

Helaas helaas helaas zullen jullie ons wederom een weekend moeten missen! We gaan namelijk op bezoek op het kampterrein! 🙁

Weet dat dit een terrein is vol gevaren, en dat uw leiding die zal moeten trotseren. Daarom is het vandaag geen vergadering. Doch droog uw tranen, want de volgende zal ‘vet graaf’ zijn, zoals die jongeren wel eens kunnen uitroepen.

Zondag 3/3

Uzelf om zeep helpen hoeft niet enkel met gevaarlijke experimenten, het kan ook met …. sjorren. Zonder begeleiding is deze primitieve bouwkunst fataal, want het is verslavend, jawel. Eens u meester bent van deze kunst, kan u (u gelooft het of niet) de wereld aan. En die wereld is groot (of sinds de digitalisering eerder kleiner) en vol verandering; en die, ja die, kan u veroveren, onder uw voeten werpen, als u eenmaal de kneepjes van dat sjorren kent.

Zondag 10/3

Zorg er deze zondagmiddag zeker voor dat u uw labojas mee hebt, uw veiligheidsbril op hebt en u mama dit tekstje niet gelezen heeft :p We kunnen niet garanderen dat u al uw ledematen zal behouden na het brouwsel dat deze namiddag gecreëerd zal worden.

Ook raden we aan de experimenten, samenvoegsels en chemische proeven die u zal treffen niet te reproduceren thuis of in andere etablisementen.

Zondag 17/3

Vandaag schopt u tegen iets aan, misschien uit woede, frustratie, jolijt, of jaloezie; doch kan dit teamspel u plezieren. Vandaag gaan we naar de Pit, waar u op sportieve wijze uw tegenstander zal leren kennen (en misschien uiteindelijk zal kunnen kapot maken).

Zondag 24/3

Vandaag gaan we de wilde dieren op roterende, experimentele en adrenaline verhogende manier voederen, breng alvast uw broodzak mee. U kan alvast raden dat u uzelf zal kunnen vermaken, en met groots jolijt zal kunnen genieten van het boerse, maar spannende leven. En misschien, ja misschien, zal u sommige dieren (zoals de geit, de ezel, de koe, of een ander vreemd creatuur) van dichtbij kunnen leren kennen (wild als ze zijn). Achteraf spelen we nog in de grote speeltuin met de andere kinderen, dan kunnen jullie nadien, eens bij mama en papa thuisgekomen, vertellen over jullie groots avontuur bij het avondeten. Maar dit avontuur zal vele banen kennen, zal overkop gaan, en zal jullie doen verbazen, en zelfs, ja misschien zelfs vol met adrenaline.

Rara beste kinderen, waar gaan we naartoe?

(De locatie is geheim, maar we moeten alvast met de trein)

PS: G-FORCE

Zaterdag 30/3

D-Day: samen met andere givertjes (hopelijk leuke jongetjes en meisjes, al betwijfelen we dit, want niemand is zo als jullie, als jullie dat maar weten) strijden we, om de eer van Buggenhout hoog te houden; en laten we die boerkneuters van ‘Teiremonde” eens voelen wat kracht is, ja, eens voelen wat macht is. Wij, eenmaal geridderd, en met het harnas, puur blinkend staal, gehuld, trekken tesamen naar de strijdvelden van “Teiremonde” om hun te breken, ja te breken; al zijn het misschien wel nog leuke, toffe jongetjes en meisjes, hun breken zullen we!!! Givers ter aller lande (te Buggenhout) verenig u!!!

Zondag 7/4

3 dagen optrekken met die helse Hannes, die speelse Sander, die blonde Lynn en die strijdvaardige Rob. Wat wil een mens nog meer? Net dat zullen we dit weekend doen! Bereid uw biologische klok maar voor op een weekend met boordevol leuke dingen. Zo staat onder andere op het programma: een nachtelijk excursie, een tochtje overdag, een kampvuurtje, wat survivallen, … Dit weekend laten we beter de schrik thuis, want prepare voor een hels avontuur dat jullie zal beproeven, zowel fysiek als mentaal!

Zaterdag 13/4

Hebt u altijd al van die knollen willen verkopen, die eenmaal in bloei, uw Pasen doen opfleuren, wat zeg ik, openbloeien? Maakt dan dat ge naar de paasbloemenverkoop komt! Verdomme toch!! En spoei u!! Helse rakkers!! Of we trekken u van die computer!!

Zaterdag 20/4

Ook dit jaar vieren we onze favoriete goden Bacchus en Loki! In hun naam organiseren we met de leiding speciaal voor de givers Lucky Night! Aan deze goddelijke herdenking zullen ook andere genodigden deelnemen onder het motto hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar vooral u, de trotse givertak, wordt geprezen voor de bijdragen die ze leveren zullen!

Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd om te komen boitten met de pouleke’s op Lucky Night! (Zondag is er dus geen scouts)