Givers

Enkele boodschappen van algemeen nut:
Vanaf de givers wordt er verwacht dat jullie elke zondag met de fiets naar de scouts komen, dit kan belangrijk zijn voor sommige activiteiten.
Tenzij anders vermeld zijn de vergaderingen op zondag van 14u-17u30.
Er zal een facebookgroep aangemaakt worden, waarin jullie allemaal zullen toegevoegd worden. Hier zal vak meer informatie over activiteiten en andere geplaatst worden. Hou deze dus in het oog!
Er zal bijkomend ook een groepsgesprek gemaakt worden, waar jullie al jullie vragen, ideeën en alles wat je maar met ons wil delen kwijt kunnen.
En tot slot, probeer elke vergadering met zoveel mogelijk te komen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Zaterdag 14 april
Vandaag is het onze jaarlijkse editie van Lucky Night! Trek allemaal jullie dansschoenen aan en kom genieten van de gezellige sfeer. Verdere info volgt nog op de facebookpagina.

Zaterdag 21 april
Vandaag is het weer tijd voor de jaarlijkse D-day. Deze zal doorgaan in Dendermonde. Hoe we daar gaan geraken en waar jullie moeten zijn, komt nog in de facebookgroep!

Weekend 28 – 29 april
Ter voorbereiding van het kamp dat ons deze zomer weer te wachten staat, organiseren wij wederom een mini-weekend. Het weekend zal doorgaan van zaterdag 5 mei tot en met zondag 6 mei. Op dit weekend gaan we onze kamp-skills nog eens opnieuw opfrissen. We gaan oefenen op vuur maken, tenten opzetten, maar vooral plezier maken! Meer informatie volgt via mail!

Zondag 6 mei
Laat jullie ouders allemaal hun auto door de modder rijden, want vandaag organiseren wij een giver carwash. Maak genoeg reclame, want hoe meer vuile auto’s, hoe meer vreugde.

Zondag 13 mei
Voor vandaag hebben jullie 3 dingen nodig:
– Een fiets
– Een zwembroek
– Een handdoek
Wat we gaan doen, blijft een mysterie! 😉

Zaterdag 19 mei
Het is helaas weer zover, de laatste activiteit van dit fantastisch scoutsjaar. Vandaag gaan we met de volledig scoutsgroep op groepsdag! Zoals elk jaar belooft dit zeker en vast de moeite te worden! Meer informatie volgt nog via mail.

Een stevige linker van Hannes en Nijs