Jonggivers

JoJo… Jongivers!!!!!

Na een saaie scoutsloze maand is het eindelijk terug zo ver! Het nieuwe scoutsjaar gaat van start! De leiding is alvast klaar om een jaar vol plezier samen met jullie te beleven.

Zondag 9 september
Overgang om 14u aan de parking van het bos.

Zondag 16 september
Vandaag gaan we allemaal samen een handje helpen aan de beste BBQ van heel het jaar. 😊 Meer info over wanneer jullie moeten komen helpen volgt nog.

Zondag 23 september
Vandaag gaan we ervoor zorgen dat we een hechte groep worden. We leren elkaar goed kennen door teambuilding.

Zondag 30 september
Laat vandaag maar eens jullie creatief en ingenieus brein zien, want we gaan de zotste en langste kettingreactie ooit bouwen.

Zondag 7 oktober
Vandaag is het helaas geen scouts, want jullie fantastische leiding is op leidingsweekend.

Zondag 14 oktober
Vandaag gaan we jullie alles leren wat een echte scouts moet kunnen. Vuur maken, sjorren en tenten opzetten zal na vandaag geen probleem meer zijn, want het is techniekenvergadering.

Zondag 21 oktober
Deze vergadering gaat door in Buggenhout bos, we spreken af aan de parking recht tegenover de boskapel. Vandaag gaan we ons eens lekker vuil maken, ravotten in de modder en sluipen van kamp naar kamp!

Zondag 28 oktober
Vandaag gaan we op pad met als doel altijd maar rechtdoor te wandelen. Wie weet waar komen we terecht… Doe zeker & vast stevige schoenen aan!

Zondag 4 november
Neem je wanten en sjaals maar al klaar want vandaag gaan we schaatsen!

Zaterdag & zondag 10 & 11 november
Dit weekend is het geen scouts, maar is ons eetfestijn aan de beurt. We nodigen jullie allemaal uit om ons een handje toe te komen steken, maar zeker ook om lekker mee te eten.

Zondag 18 november
Vandaag is het speculaasverkoop! We verwachten jullie allemaal op de scouts, zo kunnen we veel geld inzamelen!!!!

Jullie super geweldige leiding,
die nu nog anoniem wenst te blijven