Jonggivers

25 november

speel namiddag! (schotse spelen, een tegen allen)

Indien de Goden ons gunstig zijn kunnen we ons een laatste keer buiten uitleven. Zo niet zullen we onze Schotse Spelen binnen moeten verder zetten.

2 december

zwemmen!

De Sint is in het land. Geen snoep en chocolade voor onze jonggivers, enkel fruit en sport. Met het eerste kan de Goedheilig Man ons nog helpen, maar voor sport zullen we een andere oplossing moeten bedenken. Waarom gaan we niet eens zwemmen? Meer informatie volgt.

9 december

galaquiz !(zaterdagavond)

De examens staan voor de deur. Om de jonggivers klaar te stomen voor deze mentale krachtstrijd organiseren we deze zaterdagavond de eerste Jonggiver Galaquiz. In rode-loper-waardige-outfit strijden de teams vanavond om de prestigieuze trofee: de grootst mogelijke bevestiging van de overwinning van het brein.

16 december

filmavond! (zaterdagavond)

Temidden deze zware periode is er maar weinig plek meer in die kleine jonggiverhersentjes. De weinige free brain space left vullen we nog graag op met lege Amerikaanse actie, comedy van de onderste plank, of een romantisch melodrama. Versnaperingen en drank worden voorzien.
23 dec kerstfeest (zaterdagavond) gourmet
Een saai kerstfeest met grootnonkels en tantes die je nooit zien en enkel over saaie grote mensen zaken praten? Niet vanavond! Want dan barst het grote jonggiver kerstfeest los. We vragen aan alle genodigden een ingepakt cadeautje van een vijftal euro mee te brengen.

6 januari

3 koningen!

Het nieuwe jaar is begonnen, maar we hebben nog geen nieuwe hoed…. Onze oude is versleten en ons moeder mag het niet weten.
Tja hoe lossen we dat nu op? De leiding weet het, we spelen het grote 3 KONINGEN SPEL. Warm jullie stembanden al maar op!!!

13 januari

Escape room!
Durven jullie onze escape room aan? Zullen jullie kunnen ontsnappen? Bewijs dat maar eens aan de leiding! Wij denken alvast van niet 😉

20 januari

game event!

Fortnite, Fifa 19, Black Ops 4… alles wordt plat gespeeld vandaag. Vandaag kunnen jullie je meten aan jullie leiding. Wie kan het beste gamen?

27 januari

mama papa dag!

Vandaag mogen de mama en de papa ook eens mee spelen. Zo kunnen ze aan de lijve ondervinden wat voor goede leiding jullie hebben. Jullie denken waarschijnlijk om leuk spelletjes te spelen met jullie ouders, maar nee hoor!! Jullie mogen het opnemen tegen jullie ouders!!! Toon maar eens dat die ouwe mensen alleen maar saai kunnen zijn en kunnen praten over saaie onderwerpen, vandaag heerst de jeugd!!!!!!!