Jonggivers

Zondag 10 februari

Water, onze planeet heeft het genoeg. Meel, onze planeet heeft het ook genoeg. Wij gaan het gebruiken om naar elkaar te smijten. Maak jullie klaar voor een legendarisch meelballengevecht uit jullie dromen. Vuile kleren kunnen van toepassing komen 😉

Zondag 17 februari

Wat is het leven zonder verrassingen? Dat is een leven zonder spanning. Vandaag is de activiteit dus een verrassing!

Zondag 24 februari

Wij leiding gaan even genieten met de andere leiding op vakantie. Het is geen scouts vandaag.

Zondag 3 maart

Verkleedgerief uit de koffer. Toeters uit de kast. Schmink op het gezicht. Vandaag is het carnaval in Baasrode en wij zouden scouts Buggenhout niet zijn mochten wij niet mee feesten.

Zondag 10 maart

Natuurlijk moeten jullie als scouts leden goed kunnen koken. Wij gaan dat vandaag testen door een lekkere pot soep te maken. De ouders mogen dan na de scouts van onze soep proeven uiteraard, maar wel voor een klein prijsje. Alle inkomsten gaan naar de zotte activiteiten die nog komen.

Zondag 17 maart

Water, onze planeet heeft het genoeg. Vandaag gaan we het wel niet gebruiken om meelballen te maken, maar om lekker te zwemmen en te spetteren. Info volgt nog via mail.

Zondag 24 maart

Drop. Neen, niet het o zo lekkere snoepgoed. Drop is in het Engels laten vallen. Wij gaan jullie vandaag dus laten vallen op een geheime locatie.

Zaterdag 30 maart

Laten we eerlijk zijn, wij zijn misschien niet de enige scouts, maar we zijn wel de beste. Laat dat maar zien aan die andere scouten uit onze regio. Vandaag is het districtsdag.

Zondag 7 april

7 april is een schone dag. Niet alleen een schone dag, maar ook een vuile dag. Wat zouden wij nu doen op een vuile 7 april. Wij weten het niet, maar vuile kleren zijn best wel nodig vandaag.

Zaterdag 13 april

Hoe de bloemen er schoon bij staan vandaag. Al de kleuren, al die pracht,… Laat het over aan de scouts van Buggenhout om er geld mee te verdienen. Vandaag gaan wij paasbloemen verkopen.

Zondag 21 april

Na een super grote quiz en feest die wij in elkaar hebben gestoken met de andere leiding, hebben wij even rust nodig. Vandaag is het helaas, jammer genoeg, heel heel spijtig genoeg geen scouts.