Kapoenen

Ook de komende 2 maanden staan wij, Zazoe, Veva en Gigi terug klaar om jullie een geweldige zondagmiddag te bezorgen. We spreken elke week af om 14u op de scouts (achter het kerkje van de Briel) en jullie ouders mogen jullie hier weer komen ophalen om 17u.

Weekend 14-15/4
Dit weekend is het geen scouts. Het is onze quiz en onze fuif dit weekend dus jullie leiding moet werken. Natuurlijk kunnen jullie wel samen met jullie mama en papa meedoen aan de quiz.

Zaterdag 21/04
Vandaag spelen we spelletjes met andere kei leuke kapoenen. Het is vandaag D-day. we spreken af in dendermonde aan de tragel om 14 uur.

Zondag 29/04
We hebben een stad. We hebben kei leuke spelletjes. We hebben mega toffe leiding. En natuurlijk mogen de geweldige kapoenen niet vergeten. Als we dat allemaal samengooien dan hebben we een supermegabeestigfantastisch stadspel. We spreken af in dendermonde om 14 uur.

Zondag 6/05
Haal jullie vuilste kleren maar al boven. Want het kan zijn dat jullie een beetje vuil worden vandaag. Inderdaad, wij gaan ruige spelen doen vandaag. Want een echte scout maakt zicht toch graag vuil.

Zondag13/05
Hoe kunnen wij overleven als we in het bos moeten leven? Geen idee? Wel, dat gaan wij jullie vandaag leren. Wij gaan leren hoe jullie kunnen overleven. Survail.

Zondag 19/05
Vandaag gaan we met heel de scouts op groepsdag. We gaan heel de dag leuke spelletjes spelen zodat jullie de andere takken ook een beetje beter leren kennen. Verder info volgt nog.

Gigi, Zazoe en Veva