Kapoenen

Dag Liefste kapoenen
Eerst en vooral willen wij jullie welkom heten want voor velen onder jullie zal dit de eerste keer bij de scouts zijn.

Zondag 16 september
Vorige week hebben jullie al kunnen kennismaken met jullie nieuwe leiding. Deze week is er geen scouts maar jullie zijn wel welkom om te komen eten van onze BBQ en samen naar de foto’s te kijken van het kamp en natuurlijk ook kunnen de mama’s en de papa’s jullie opnieuw inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar.

Zondag 23 september
Vandaag is de eerste echte vergadering. Omdat we jullie nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag kennismakingspelletjes spelen. Vriendjes, broers en zusjes zijn nog steeds welkom om eens te komen proberen.

Zondag 30 september
Vandaag gaan een reusachtig, maar echt een reusachtig groot spel spelen. Een kleine tip: het heeft met ganzen te maken.

Zondag 7 oktober
Jammer genoeg is het vandaag geen scouts. De leiding is op verplaatsing om allerlei leuke activiteiten te verzinnen om jullie een beestig jaar te geven. Niet getreurd, volgende week zijn we er weer.

Zondag 14 oktober
Kunnen jullie allemaal een hoedje van papier maken? Of kunnen jullie een papieren armband maken? Vandaag kunnen jullie dit allemaal tonen want we gaan knutselen, breng jullie creativiteit alvast mee.

Zondag 21 oktober
Vandaag is het de bedoeling om bovenaan de ladder te staan, niet letterlijk natuurlijk maar jullie gaan het vandaag tegen elkaar opnemen in een grote laddercompetitie om te kijken wie de sterkste is.

Zondag 28 oktober
Om tijdens het jaar zotte dingen te kunnen doen, gaan we vandaag wat centjes in het laatje brengen. Wat we gaan verkopen komen jullie nog te weten.

Zondag 4 november
We zijn op zoek naar talenten, volgens mij hebben alle kapoenen wel talenten. Vandaag doen we een grote talentenjacht. Breng gerust jouw talent mee.

Zondag 11 november
Dit weekend is het geen scouts maar jullie zijn wel allemaal welkom om met de mama’s, de papa’s de neefjes, de nichtjes, de nonkels en de tantes te komen smullen op onze jaarlijkse Comme Chez Les Scouts. Meer info volgt nog via mail.

Zondag 18 november
Vandaag gaan we op zoek naar de top van de berg, we gaan een mega grote heuvelbestorming spelen, zeker komen is de boodschap.

Vele scoutsgroetjes
Rikki – Toto – Xebo – Pedro – Nala – Asjra – Kerri