Kapoenen

Zondag 10 februari

Ooit al eens gedroomd dat je met een paard in The far west bent gaan rijden, maar jammer genoeg was het maar een droom. Geen probleem vandaag brengen we The far west naar de scouts! Je mag gerust verkleed komen als cowboy of indiaan.

Zondag 17 februari

Verrassing!! Zeker komen

Zondag 24 februari

Deze week kunnen jullie nog even uit rusten van vorige week want deze zondag is het geen scouts L. Jullie leiding is op leidingsweekend. Maar niet getreurd volgende week zijn we er gewoon terug zoals normaal J!

Zondag 3 maart

Deze keer moeten jullie de activiteit ontcijferen. Dus als jullie al willen weten wat we gaan doen vandaag, dan moeten jullie het volgend raadsel oplossen. Ik schrijf 2 “letter combinaties” en als je dan van elke letter de volgende letter in het alfabet neemt, dan kom je al wat meer te weten over wat we vandaag gaan doen.

fqnns rodk

Zondag 10 maart

We zijn net een grote schande te weten gekomen! We zijn dit jaar nog niet in het bos gaan ravotten dit kan natuurlijk niet dus, daarom gaan we vandaag ravotten in het bos.

We spreken om 14u af aan de parking van Buggenhout bos, om 17 uur mogen jullie terug huiswaarts keren.

Zondag 17 maart

Vandaag gaan we veel moeilijke opdrachten proberen te voltooien. Per opdracht die voltooid geraakt winnen jullie een ingrediënt. Wie weet wat lekkers we kunnen maken met al de ingrediënten.

Zondag 24 maart

Aangezien het vorige keer niet gelukt is met het slechte weer, proberen we deze keer opnieuw.  We spreken af om 14 uur aan de parking van Buggenhout bos en om 17 uur mogen jullie mama of papa jullie terug komen halen.

Zaterdag 30 maart

Vandaag gaan we op districtsdag. We leren er andere kapoenen kennen en spelen toffe spelletjes.

Waar en welk uur wordt later nog meegedeeld.

Zondag 7 april

Hoe vettiger hoe prettiger! Zijn jullie klaar om jullie eens goed vuil te maken!

Doe zeker niet je beste kleren aan.

Zaterdag 13 april

We gaan paasbloemen verkopen. Terwijl we stappen gaan we liedjes zingen en ons amuseren. Met het geld dat we verdienen kunnen we hele leuke uitstapjes doen op kamp!

Zondag 21 april

Naar aanleiding van onze jaarlijkse quiz (19 april) en fuif (20 april) is het vandaag geen scouts. Vandaag is het voor jullie rustdag.

Zondag 28 april:

Trek jullie rolschaatsen maar aan want vandaag gaan we naar Rollerland (Een laat cadeautje van de Sint). Meer info volgt nog!

Zaterdag mei:

Om het 60-jarig bestaan van onze scouts te vieren spelen we vandaag een groot spel met alle leden en ook oud-leden en leiding.

Zaterdag 11 en zondag 12 mei:

JEEEUUUUJJJ!!!! Deze keer houden we een weekend. We verzamelen zaterdag om 14u op de scouts en blijven hier ook overnachten. Zondag mogen jullie om 14u terug naar huis. Meer info hierover volgt nog.

Zaterdag 18 mei:

Vandaag is het de laatste vergadering (mooouuuhh). Niet getreurd, we gaan er nog een laatste lap op geven met onze groepsdag. Waar deze zich afspeelt en wat we gaan doen blijft voorlopig een verrassing.

Vele scoutsgroetjes

Rikki – Toto – Xebo – Pedro – Nala – Asjra – Kerri

PS: verlies jullie mailbox zeker niet uit het oog! 😉

Ps2: eind juni, begin juli krijgen jullie meer info ivm het kamp

dat voor de kapoenen zal doorgaan 25 tot 30 juli.