Kapoenen

Zondag 25 november:

Wij zoeken de schat, wij zoeken de schat… Vandaag gaan we op schattenzoektocht. Trek jullie warmste kleren aan en oefen maar alvast op het lezen van schatkaarten want het wordt een heuse zoektocht.

Zondag 2 december:

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… Hopelijk zijn jullie allemaal heel braaf geweest dit jaar want de Sint en zijn pieten komen ons hoogstpersoonlijk een bezoekje brengen op de scouts!

Zaterdag 8 december (19u-22u)

Opgelet! Deze keer spreken we niet zondag maar zaterdag om 19u af voor een avondactiviteit op de scouts. De activiteit zelf gaan we nog niet verklappen want dat is nog een verassing. Een tipje van de sluier: Kleed jullie zeker warm genoeg!

Zaterdag 15 december (19u-22u)

De rode loper ligt klaar, chique kleren hebben we aan en het eten is gemaakt. Vandaag houden we een chique kerstdiner met alles erop en eraan. Kleed jullie dus allemaal maar mooi, want vandaag gaan we allesbehalve rollebollen in de modder.

Zaterdag 22 december (17u-20u)

Dit weekend is het kerstvuur, aangezien wij een act moeten opvoeren gaan we die deze avond voorbereiden. Vertel dus maar tegen jullie ouders dat ze om 20u kunnen komen kijken naar jullie act en erna nog iets kunnen blijven drinken op het kerstvuur.

Zondag 06 januari

Vandaag gaan we kijken of er een echte wetenschapper in ons zit. We gaan allerlei experimentjes doen maar geen paniek jullie zullen er geen blauw of roos haar aan overhouden. J

Zondag 13 januari

Vandaag houden we echte schotse spelen, wees gerust we blijven op de scouts terreinen en gaan hiervoor niet naar Schotland.

Zondag 20 januari

Zijn jullie al in China geweest? Hmm nee nog niet geweest.

Zijn jullie al in Amerika geweest? Hmm nee nog niet geweest.

Zijn jullie al in Rusland geweest? Hmm nee nog niet geweest.

Misschien zijn jullie al in Australië geweest? Hmm nee nog niet geweest.

Vandaag is de kans om al deze landen te ontdekken want we gaan op reis rond de wereld!

Vele scoutsgroetjes

Rikki – Toto – Xebo – Pedro – Nala – Asjra – Kerri

PS: wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen!