Liefste welpen
Dit is alweer het laatste franciskaantje, ouhhhh maar niet getreurd, we hebben nog een aantal activiteiten klaarstaan voor jullie en daarna volgt ( tromgeroffel) …. Het kamp !!!!
Hopelijk zijn jullier hier ook talrijk aanwezig.

Zondag 15/04
Jammer genoeg is het geen scouts vandaag, de leiding heeft heel het weekend moeten werken op de quiz en de fuif van de scouts.
We zien jullie graag volgende week terug.
Meer info info over de volgende activiteiten vinden jullie in het volgende franciskaantje

Zondag 22/04
Vandaag is het D-Day. Dit geeft jullie de kans om vriendjes te maken bij andere scouts groepen en naar jaarlijkse traditie een reuze stoelendans te doen. We spreken hiervoor om 1 uur af aan de scouts. Vraag eens lief aan je mama of papa of ze ons willen wegdoen en komen halen.

Zaterdag  27/04 – zondag 29/04
WEEKEND!!! Ja het is eindelijk zover! Het moment waar jullie allemaal naar uitkeken: miniweekend. We verwachten jullie met jullie slaapgerief zaterdag om 14 uur op de scouts. En mogen terug opgehaald worden zondag om 14 uur. Meer info volgt nog via mail.

Zondag 06/05
VERRASSING!!!

Zondag 13/05
Ik hoop dat jullie niet dat jullie niet bang zijn van een beetje water want vandaag houden we waterspelen.

Zondag 19/05
Vandaag geen opdeling in takken want het is groepsdag, een hele dag ravotten met de hele scouts. Zeker komen! Meer info via mail.

Er zal nog een mail rondgestuurd worden met de informatie over de info avonden voor het kamp.

Vele groetje van jullie lieftallige leiding
Akela – Chua – Piko en Bagheera