Zondag 10 februari

-D            – R + T              -V

Rararara, wat doen we?

Zaterdag 16 februari

Omdat we weten dat de de jongens graag voetballen, houden we vandaag een voetbaltornooi. Eens zien wie de beste voetballer is. Natuurlijk denken we ook aan de meisjes. Zij voetballen niet zo graag, dus voor hun houden we een creanamiddag. Zodat ze hele mooie dingen kunnen maken.

Zondag 24 februari

Vandaag is het geen scouts. De leiding gaat op weekend om de kampplaats bezoeken. Zodat we er zeker een leuk kamp van kunnen maken. Maar niet getreurd volgend weekend zijn we er weer voor een super leuke zondag.

Zondag 3 maart

Vandaag mogen jullie verkleed komen naar de scouts. Jullie mogen zelf kiezen waarin  jullie jullie in verkleden. Want we gaan vandaag naar de Carnaval in Baasrode. Dus haal jullie verkleedgerief maar boven.

Zondag 10 maart

Ze hebben ons altijd gezegd dat welpen goed kampen kan bouwen. Maar ook dat welpen goed kunnen samenwerken om de vlag van het andere team te stelen. Vandaag gaan we is kijken of dit echt waar is. We gaan het uittesten.

Zondag 17 maart

We gaan de schot in ons naar boven halen. Eens zien wie er een hele goeie schotse welp is. Haal die spierballen al maar naar boven. We gaan schotse spelen doen. Als je schotse kleren hebt, mag je je zeker verkleden in een schots.

Zondag 24 maart

Vandaag spreken we af aan de  parking van het bos om 14 uur. Goed geraden, we gaan een spel spelen in het bos. We gaan kijken of jullie wel allemaal echte scouten zijn. Om 17 uur mogen jullie ouders jullie terugkomen halen aan de parking.

Zaterdag 30 maart

Het is vandaag districtdag. Wat betekent dit? We gaan samen met andere welpen een spel spelen. Waar we afspreken en welk uur wordt nog gecomunniceerd via mail.

Zondag 7 april

Opgelet! We spreken af op zaterdagavond want we gaan een avondactiviteit doen. We gaan is kijken of de welpen goed kunnen sluipen. Want we gaan namelijk heuvelbestorming doen. Dus haal je sluipskills maar al boven.

Voor welk uur we afspreken, wordt er nog een mail gestuurd.

Zaterdag 13 april

Haal je mooiste glimlach maar al boven en eefen maar al op het zinnetje: “Wij zijn van de socuts en verkopen paasbloemen, wil je er eentje kopen?” Zoals elk jaar verkopen we paasbloemen dus ook dit jaar is dit niet anders. Verdere info volgend nog.

Zondag 21 april

Het is onze jaarlijkse quiz en fuif. Jullie mama en papa zijn zeker welkom op onze evenmenten. De leiding moet heel het weekend werken waardoor het zondag geen scouts is maar volgende week zijn we er weer. Joepie!!!!