Zondag 25 november 2018

Vandaag gaan we ons op glad ijs begeven. We gaan gaan schaatsen. Verder info volgt via mail, dus hou zeker jullie mailbox in het oog.

Zondag 2 december 2018

De sint

Vandaag komt de sint kijken welke welpen er braaf zijn geweest en welke niet. Maar natuurlijk hebben we alleen maar brave welpen dus iedereen krijgt lekkers van de sint. Bereid jullie mooiste sinterklaas liedjes maar al voor en warm jullie stem maar al op.

Zondag 9 december 2018

Rechtdoortocht met een ladder

Vandaag gaan we wandelen maar niet zomaar wandelen, dat zou een beetje saai zijn. Wij zijn ook de scouts dus wij moeten ook altijd een beetje avontuur hebben. We gaan vandaag rechtdoortoch doen met een ladder. Wat wilt dit zeggen? Dat je zeker uw goeie stapschoenen moet aandoen en smeer die benen maar al in.

Zondag 16 december 2018

Vandaag gaan we onze welpenkas een beetje doen groeien, zodat we leuke activiteiten kunnen doen doorheen het jaar en op kamp. Wat we gaan maken vandaag blijft nog een verrassing. Om 5 uur gaan we dan op de scouts staan om het te verkopen.

Zaterdag 22 december 2018

Kerstvuur

Vandaag is het weer ons jaarlijks kerstvuur. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om op de scouts iets te komen drinken rond een lekker vuurtje samen met jullie ouders, vriendjes, meter, peter, oma, opa,.. breng iedereen maar mee dat julie willen. Iedereen is welkom!  Meer info komt later.