Welpen

Zondag 25 november 2018

Vandaag gaan we ons op glad ijs begeven. We gaan gaan schaatsen. Verder info volgt via mail, dus hou zeker jullie mailbox in het oog.

 

Zondag 2 december 2018

De sint

Vandaag komt de sint kijken welke welpen er braaf zijn geweest en welke niet. Maar natuurlijk hebben we alleen maar brave welpen dus iedereen krijgt lekkers van de sint. Bereid jullie mooiste sinterklaas liedjes maar al voor en warm jullie stem maar al op.

 

Zondag 9 december 2018

Rechtdoortocht met een ladder

Vandaag gaan we wandelen maar niet zomaar wandelen, dat zou een beetje saai zijn. Wij zijn ook de scouts dus wij moeten ook altijd een beetje avontuur hebben. We gaan vandaag rechtdoortoch doen met een ladder. Wat wilt dit zeggen? Dat je zeker uw goeie stapschoenen moet aandoen en smeer die benen maar al in.

 

Zondag 16 december 2018

Vandaag gaan we onze welpenkas een beetje doen groeien, zodat we leuke activiteiten kunnen doen doorheen het jaar en op kamp. Wat we gaan maken vandaag blijft nog een verrassing. Om 5 uur gaan we dan op de scouts staan om het te verkopen.

 

Zaterdag 22 december 2018

Kerstvuur

Vandaag is het weer ons jaarlijks kerstvuur. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om op de scouts iets te komen drinken rond een lekker vuurtje samen met jullie ouders, vriendjes, meter, peter, oma, opa,.. breng iedereen maar mee dat julie willen. Iedereen is welkom!  Meer info komt later.

Zondag 6 januari 2019

We hebben een bord. We hebben ganzen. Welk krijgen we dan? Inderdaad een ganzebord. Maar natuurlijk doen wij niet gewoon ganzebord. Dat zou maar saai zijn! wij maken er een spectaculair ganzenbord van zoals jullie nog nooit gespeeld hebben.

Zondag 13 januari 2019

Waarschijnlijk hebben jullie nieuwjaar al goed gevierd. Maar we gaan het met de welpen toch ook nog is vieren. Om het nieuwe jaar te vieren gaan wij een namiddag casino spelen. Met lekkere hapjes en drankjes.

Zondag 20 januari 2019

Ik denk dat iedereen het spel een tegen allen wel al kent. Wij gaan dat spel ook spelen maar natuurlijk veel leuker. We gaan niet zomaar leiding tegen welpen spelen. We gaan jongens tegen meisjes spelen. Eens zien wie nu echt het sterke geslacht is? Jullie gaan dat vandaag onderzoeken!

Zondag 27 januari 2019

Zou Ikki een heel liedje kunnen meezingen? Zou Marala een hele namiddag in jongenskleren durven lopen? Zou chill een hele fles water kunnen uitdrinken in 2 uur? Voor de kinderen die het nog niet weten welk we gaan spelen. We gaan doet hij het of doet hij het niet spelen.

Zondag 3 februari 2019

Wat we vandaag nog gaan doen is een grote verrassing. We gaan met de leiding iets heel leuk in elkaar steken speciaal voor de leukste welpen.