Zondag 10 februari

-D            – R + T              -V

Rararara, wat doen we?

Zaterdag 16 februari

Omdat we weten dat de de jongens graag voetballen, houden we vandaag een voetbaltornooi. Eens zien wie de beste voetballer is. Natuurlijk denken we ook aan de meisjes. Zij voetballen niet zo graag, dus voor hun houden we een creanamiddag. Zodat ze hele mooie dingen kunnen maken.

Zondag 24 februari

Vandaag is het geen scouts. De leiding gaat op weekend om de kampplaats bezoeken. Zodat we er zeker een leuk kamp van kunnen maken. Maar niet getreurd volgend weekend zijn we er weer voor een super leuke zondag.

Zondag 3 maart

Vandaag mogen jullie verkleed komen naar de scouts. Jullie mogen zelf kiezen waarin  jullie jullie in verkleden. Want we gaan vandaag naar de Carnaval in Baasrode. Dus haal jullie verkleedgerief maar boven.

Zondag 10 maart

Ze hebben ons altijd gezegd dat welpen goed kampen kan bouwen. Maar ook dat welpen goed kunnen samenwerken om de vlag van het andere team te stelen. Vandaag gaan we is kijken of dit echt waar is. We gaan het uittesten.

Zondag 17 maart

We gaan de schot in ons naar boven halen. Eens zien wie er een hele goeie schotse welp is. Haal die spierballen al maar naar boven. We gaan schotse spelen doen. Als je schotse kleren hebt, mag je je zeker verkleden in een schots.

Zondag 24 maart

Vandaag spreken we af aan de  parking van het bos om 14 uur. Goed geraden, we gaan een spel spelen in het bos. We gaan kijken of jullie wel allemaal echte scouten zijn. Om 17 uur mogen jullie ouders jullie terugkomen halen aan de parking.

Zaterdag 30 maart

Het is vandaag districtdag. Wat betekent dit? We gaan samen met andere welpen een spel spelen. Waar we afspreken en welk uur wordt nog gecomunniceerd via mail.

Zondag 7 april

Opgelet! We spreken af op zaterdagavond want we gaan een avondactiviteit doen. We gaan is kijken of de welpen goed kunnen sluipen. Want we gaan namelijk heuvelbestorming doen. Dus haal je sluipskills maar al boven.

Voor welk uur we afspreken, wordt er nog een mail gestuurd.

Zaterdag 13 april

Haal je mooiste glimlach maar al boven en eefen maar al op het zinnetje: “Wij zijn van de socuts en verkopen paasbloemen, wil je er eentje kopen?” Zoals elk jaar verkopen we paasbloemen dus ook dit jaar is dit niet anders. Verdere info volgend nog.

Zondag 21 april

Het is onze jaarlijkse quiz en fuif. Jullie mama en papa zijn zeker welkom op onze evenmenten. De leiding moet heel het weekend werken waardoor het zondag geen scouts is maar volgende week zijn we er weer. Joepie!!!!

zondag 28 april 2019

Weten jullie nog toen Sinterklaas op de scouts was. Jullie hebben toen een leuk cadeau gekregen. Weten jullie nog welk het cadeau was? We gaan samen met de kapoenen naar Rollerland in Aalst. En vandaag gaan we die cadeau gaan doen. We gaan vandaag dus samen met de kapoenen naar Rollerland. Zet je beste beentje maar al voor. Verdere info volgt nog via mail.

zaterdag 4 mei 2019 feestweekend scouts

De scouts van Buggenhout bestaat dit jaar 60 jaar. En dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We gaan dit met iedereen vieren. Zelfs jullie papa en mama zijn welkom. Wat we vandaag allemaal gaan doen is nog een verrassing. Maar hou zeker jullie mail in de gaten want verdere info volgt zeker nog. Hopelijk vieren jullie mee dat de scouts 60 jaar bestaat.

vrijdag 10 tot zondag 12 mei

Wat hebben we dit jaar nog niet gedaan? En welk wouden jullie heel graag doen? Geen idee? Ik zal een tip geven. Het is iets met slapen. Inderdaad, we gaan op weekend met de welpen. JOEPIE!! We hebben nog leuker nieuws. Jullie gaan niet zomaar op weekend! Het weekend gaat door op verplaatsing. Wat jullie zeker niet mogen vergeten:

een velbed/matje
een slaapzak
jullie goed humeur

We sturen zeker nog een mail waar meer uitleg en informatie instaat.

zaterdag 18 mei 2019

Het is de laatste keer scouts vandaag. L OOHH, niet wenen want we gaan er een super leuke dag van maken. Zoals alle andere jaren gaan we ook dit jaar weer op groepsdag. Voor degene die dit nog niet kennen, dit is een hele dag met heel de scouts. De andere takken gaan ook mee.

Waar we naar toe gaan dat blijft natuurlijk nog een verrassing.

Nog altijd aan het treuren omdat het de laatste keer is. We moeten nog op kamp!!

Veeeeeeeeel kusjes van jullie welpenleiding

xxxxxxxx