Zondag 9 september
Het scoutsjaar is weer begonnen. Zoals elk jaar beginnen we het scoutsjaar met de overgang in het bos. We spreken om 14 uur af aan de parking van het bos. Om 17 uur mogen jullie kinderen terugkomen halen op de parking.

Zondag 16 september
Vandaag is het onze jaarlijkse BBQ. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven om te komen eten.

Zondag 23 september
Vandaag gaan we elkaar een beetje beter leren kennen. Want jullie willen weten wie wij zijn en wij willen graag weten wie jullie zijn. We gaan natuurlijk geen gewone kennismaking maar mega zotte zalige geweldige kennismakingspelletjes spelen.

Zondag 30 september
Als jullie verkleedgerief hebt voor een hippie mag je dat altijd aandoen. We gaan vandaag een hippiedag doen. We gaan kijken wat de hippies allemaal doen. Als je geen verkleedgerief hebt, is dit natuurlijk geen probleem.

Zondag 7 oktober
Dit weekend is de leiding zelf op weekend. Dus is het geen scouts dit weekend. Volgende week zijn we er terug.

Zondag 14 oktober
hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog. Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog. Voor moest het nog niet duidelijk zijn vandaag gaan we het regenboogspel spelen.

Zondag 21 oktober
Vandaag spelen we een spel in het bos. We spreken af om 14 uur af aan de parking van het bos. Om 17 uur mogen jullie jullie kinderen terug komen halen, terug op de parking. We gaan een vriendschappelijke oorlog spelen in het bos. Eens kijken wie de beste is.

Zondag 28 oktober
We hebben een schatkaart ontdekt. Natuurlijk zijn jullie veel beter in schatten zoeken dan de leiding. De schatkaart moet wel nog in elkaar gestoken worden. Willen jullie ons helpen met de zoektocht naar de schat?

Zondag 4 november
Vandaag gaan we voorzichtig moeten zijn op het terrein want er liggen overal mijnen verstopt. Nu is het aan jullie om te zoeken waar de mijnen liggen en ze niet te laten ontploffen.

Zaterdag Zondag 10-11 november
Het is weer het weekend van comme chez les scout. Wat wilt dit zeggen? Dat jullie kunnen komen eten. Jullie kunnen zaterdag en zondag komen eten. Meer info volgt nog.

Zondag 18 novermber
Vandaag spreken we af aan de parking van de pit. Breng iets mee op wielen, een fiets, een step, rolschaatsen, skatebord,.. als het maar wielen heeft. Want we gaan een namiddag op wielen doen. Heel veel spelletjes met de voertuigen. Om 17 uur mogen jullie ze terug op de parking van de pit komen halen.

Ikki, Marala, Chil, Lakinis, Dhole, Tha en Jacala