Kapoenen

Welkom bij de kapoenen!
Wij zijn 6-7 jaar oud: de jongste maar leukste tak binnen de scouts!
Samen met de leiding en onze vrienden ondervinden wij al spelend hoe een echte scout zich gedraagt.
We maken er een fantastisch jaar van!

Hallo iedereen!a
Ik ben Zazoe en ik speel graag met al mijn vriendjes in het bos. Het liefst speel ik uitdagende spelletjes want iedereen zegt dat ik een stoere muskusrat ben. Ik ben dan ook niet bang van het donker!

Hallo, ik ben veva de bosmuis.
tIk speel heel graag met mijn vriendjes. En als ik niet aan het spelen ben, zoek ik eten om lekkere dingen te maken.

Hoi, Gigi hier! Dit jaar gaan jullie een beestig jaar tegemoet waar ik, naast slapen en chillen, veel spelletjes met jullie ga spelen. In het donker ga ik jullie ook af en toe de stuipen op het lijf jagen, dan verstop ik me en spring ik van achter een hoekje. Ik heb zelf dan ook nergens schrik van.