Beste scouts, gidsen en ouders,

We beginnen het nieuwe jaar op zondag 11 september met onze jaarlijkse overgang. We spreken af om 14 uur aan de parking van Buggenhout bos (tegenover de boskapel), voor een namiddag vol plezier. Om 17 uur sluiten we af en de ouders kunnen hun kinderen op dezelfde parking terug komen halen. Diegenen die moeten overgaan (dit zijn: tweedejaars kapoenen, derdejaars welpen, derdejaars jonggivers, derdejaars givers) dragen beter niet hun beste kledij aangezien ze wel wat vuil zullen worden. Op de overgang verwelkomen we ook graag de nieuwe leden die samen met ons en de andere leden een hele namiddag spelletjes kunnen spelen! Bovendien komen jullie op het einde ook te weten wie jullie nieuwe leiding is. Allemaal komen is dus zeker de boodschap!

Op zondag 18 september hoeven de mama’s en de papa’s eens niet te koken! Wij verwelkomen graag alle leden, ouders, familie en sympathisanten van onze scouts voor onze jaarlijkse barbecue van 11u30 tot 17u!
Er is keuze uit:
– Steak Natuur + Friet 16 euro
– Steak Provençaal + Friet 16 euro
– Varkenshaasje Natuur +Friet 16 euro
– Varkenshaasje Provençaal + Friet 16 euro
– Kip Natuur +Friet 15 euro
– Kip Provençaal + Friet 15 euro
– Chippolataworst met appelmoes + Friet 8 euro

Inschrijven kan tot 15 september via barbecue@scoutsbuggenhout.be

Op barbecue kan je nieuwe uniformen kopen en verloren voorwerpen terug vinden die tijdens het kamp zijn achtergebleven. Je kan je hier ook officieel inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Indien jouw mailadres veranderd is of je vorig jaar nooit onze e-mails ontvangen hebt, kan je het correcte mailadres sturen naar groepsleiding@scoutsbuggenhout.be of dit laten weten aan de inschrijvingsstand op de BBQ. Zondag 25 september verwachten we alle leden weer op onze scoutsterreinen van 14 uur tot 17 uur voor een namiddag vol plezier! Natuurlijk zijn ook alle broertjes, zusjes en vrienden die willen komen meespelen welkom!

Hartelijke scoutsgroeten,
de leidingsploeg!