Kerstvuur

Altijd al Kerst willen vieren op een scouteske manier?
Dan hebben wij voor u het kerstfeestje van het jaar!

Op 17 december organiseren wij een gezellige avond om alvast in de sfeer van de feestdagen te komen. Dit begint om 17 uur voor onze leden, met activiteiten per tak en heerlijke croque monsieurs à volonté voor de democratische prijs van 2 euro per kind. Vanaf 20 uur zijn ouders, vrienden, familie en anderen welkom op de scouts voor een hapje en drankje. We serveren verschillende warme, koude, alcoholische en non-alcoholische drankjes. De kinderen zullen ook iets kleins voorbereiden om de avond leuk in te zetten, nadien zal er livemuziek zijn en zal er de mogelijkheid zijn om samen aan een vuur te zitten en een babbeltje te slaan met de leiding, vrienden, familie,…

Hopelijk mogen wij jullie talrijk verwelkomen met vrienden en familie!

Categorieën: NieuwsUncategorized