Beste ouders,

Komende zaterdag, 29 april, staat de jaarlijkse Districtsdag op de agenda. Op deze dag komen al de scoutsleden van Baasrode, Oudegem, Dendermonde, Lebbeke, Zele en Buggenhout samen om super leuke spelletjes te spelen.

Even een overzicht wie waar juist verwacht wordt:

Kapoenen en welpen: 13u45 op de Scouts van Dendermonde: Tragel 7, Dendermonde (Dit bereik je door net voor de brug van Appels links af te slaan en vervolgens opnieuw links af te slaan en het water te volgen.) Afhalen kan om 17u op de Gedempte Dender.

Jonggivers: 13u45 aan het Begijnhof van Dendermonde. (Dit is ter hoogte van Brusselsestraat 39.) Afhalen kan om 17u op de Gedempte Dender.

Givers: 15u30 met de fiets aan de lokalen van onze scouts.

Graag zien wij jullie allemaal in uniform.

Tot zaterdag!

Groetjes,

De leiding

Categorieën: Uncategorized