De Givers stellen voor: GIVER GOURMET BURGER

Na enkele jaren winterslaap vonden we het tijd om het giveretentje van onder het stof te halen. Dit maal in een nieuw jasje: Op zaterdag 13 mei kan u bij ons terecht voor de betere hamburger (140 gram vers rundsvlees) of huisbereide veggieburger. Om aan ieders smakenpallet te voldoen hebben wij 3 verschillende burgers samengesteld: The American, The Italian & The Mexican, allen eveneens te verkrijgen in veggievariant. Voor de kleinsten voorzien we een minihamburger. Elke burger wordt geserveerd met een portie frietjes of potato wedges. De prijs voor de hamburgers bedraagt 9 euro, de kinderversie kost 7 euro. Bijpassende bieren zijn aanwezig.

Bestellen kan tot dinsdag 9 mei via volgende link (de samenstelling van de burgers is ook hier terug te vinden): goo.gl/forms/rw3MPRd6y5ai5tXl2

Wie niet graag stilzit kan tussendoor eens Kubben of Nagelkloppen en als het droog blijft wordt er ‘s avonds nog een kampvuur aangestoken.

Dit alles vindt plaats op 13 mei 2017 vanaf 18u aan onze lokalen
Tot dan!

Categorie├źn: Uncategorized