Beste ouder, lid, sympathisant van het ‘scouteske’, familie, of smulpaap,

Jaarlijks organiseert Scouts en Gidsen Buggenhout het ware eetfestijn Comme Chez Les Scouts. Daar kan u lekker tafelen en kiezen tussen: vol-au-vent, balletjes met tomatensaus, stoofvlees of een vegetarisch gerecht; allen geserveerd met frietjes. Naast deze smakelijke gerechten wordt er ook een verrukkelijke pompoensoep aangeboden, en deze is in de prijs inbegrepen. Ook zijn er, voor wie dit wenst, desserts verkrijgbaar, zodat u op zoete wijze uw laatste honger nog kan stillen!

Hoeveel? Een kinderportie kost u 10 euro en een volwassen portie 16 euro | soep inbegrepen

Wanneer? Zaterdag 9 november vanaf 17 uur, en zondag 10 november vanaf 11 uur 30

Waar? Madelon, Opdorp | Dries 36

De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar onze werking! Kom dus maar lekker smullen! Gelieve vooraf in te schrijven (tegen 5 november) via deze link