Beste ouders en leden, We mogen op kamp!!

Er zijn verschillende maatregelen uitgeschreven van de overheid en scouts en gidsen vlaanderen waaraan we ons moeten en zullen houden. Dit zowel voor, na als tijdens het kamp. De belangrijkste maatregel is het maken van bubbels die bestaan uit max 50 personen en geen fysiek contact met elkaar kunnen hebben.

Om ons voor te bereiden op het maken van deze bubbels willen wij jullie vragen om onderstaand formulier in te vullen ten laatste tegen 3 juli 2020.

Ter verduidelijking: er staat geen limiet op het aantal leden maar willen de finale aantallen vroeger kennen dan normaal om ons zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden. Het vertrek en de terugkomst zullen er dit jaar ook anders uit zien. Verdere informatie hierover volgt later.

Moest u al vragen hebben, mag u die altijd stellen. Wij zullen hier zo goed mogelijk op antwoorden.

Voor de ouders die niet weten wanneer het kamp doorgaat:
Kapoenen: 25/7-30/7,
welpen, jonggivers en givers: 21/7-30/7,
jins: 20/7-31/7

Om in te schrijven vragen we dit te doen via volgende link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeE080qOgo0N920wDR7R5Zxs8lDx0RPy41uu9GPluWjQQFEcA/viewform
Werkt deze niet of ondervindt u problemen kan u ons steeds mailen.

Tot op kamp!

Stevige linker,