Beste leden, ouders en sympathisanten,

Als alternatief voor de traditionale Scouts bbq, gaan we dit jaar voor een corona–proof  PAELLA weekend. Tegen een democratische prijs kan je deze kant en klare maaltijd komen afhalen aan de Scouts lokalen. Desgewenst kan ook corona – proof aan huis geleverd worden.

Afhaling/Levering: Zaterdag 19 september tussen 16 en 19u  of   Zondag 20 september tussen 11 en 13u

Vegetarisch? Hebben we rekening mee gehouden! We hebben naast standaard -kip/chorizo/zeevruchten- paella ook een vegetarische -met vleesvervanger- variant.

Geen fan van rijst? Geen probleem, we bieden ook een pasta balletjes in tomatensaus aan.

En wat kost dat? Slechts een luttele  12€ ! Eén portie is voldoende voor 2 kleine eters/kids.

We zorgen zelfs voor een drankje: Gedetailleerde informatie over de keuze mogelijkheden van onze bijpassende,

geselecteerde wijnen (8,5€) ontdek je bij het doorgeven van je bestelling.

Eenvoudige manier van bestellen:
  -Liefst via deze link
  of door het scannen van de QR code (eenvoudige selectie van de opties)!
  –Stuur een mail naar Hands4Scouts@gmail.com

Graag ontvangen we je bestelling ten laatste op zondag 13 september.
Bestelling definitief ná ontvangst van je betaling op rekening nummer BE42068224402554

Milieubewust? Jazeker, we maken gebruik van een ecologisch verantwoorde en composteerbare kartonnen verpakking.
Heel eenvoudig op te warmen in de verpakking via oven of microgolf (tot 90 graden C).

Als extra motivatie verloten we onder de deelnemers 10 pakkette
‘Triple Karmeliet gift box (4 flesjes en 1 glas)’

Taken VZW Scouts – H4S ‘Hands for Scouts’ :

Herstelling, onderhoud van gebouwen, terreinen en nutsvoorzieningen.
Je steun is noodzakelijk voor de werking van de Scouts.

Impressie jaarlijkse klusjesdag:

Categorieën: Uncategorized