Ela Givers!

Na een maandje rust gaan we er terug inspringen met vol genot. Wij, de leiding, hebben alvast grootse plannen in het hoofd om het scoutsjaar zo legendarisch mogelijk te maken. Hou jullie maar al vast.

Om te beginnen wel een paar diverse criteria om te onthouden:

– Vanaf de Givertak is het de gewoonte dat de leden met de fiets komen. Dit helpt bij (sommige) activiteiten die we dit jaar gaan doen. Het is ook goed voor de beentjes.

– Scouts duurt van 14u tot 17u30! (Tenzij anders vermeld)

– Zoals de jaren voordien gaan we ook een facebook groep met de Givers hebben. Zo kunnen we jullie inlichten als er iets veranderd. Maar jullie mogen ook deze groep gebruiken als een manier van expressie door domme vragen te stellen en jullie favoriete scouts memes te delen πŸ˜‰

8 september

Vandaag is het overgang

15 september

Geen scouts, maar wel onze jaarlijkse BBQ. Het tijdstip dat jullie moeten komen helpen gaan we meedelen via mail en op onze facebook groep. Smakelijk!

22 september

We gaan onze fietsen direct benutten door een fietstocht naar Deiremonne (Dendermonde) te doen en daar een mega gaaf stadsspel te spelen.

29 september

Maak jullie summerbody dat jullie hebben gekweekt op kamp maar al nat, We gaan er vroeg inspringen met onze geldinzameling en we gaan auto’s wassen aan de Okay,

6 oktober

Ons lokaal zit er alweer lelijk uit. It’s time to pimp our lokaal! Vuile kledij is aangeraden. Jullie mogen toffe ideeΓ«n altijd aanbrengen zodat we een hyperdeluxe givercave hebben.

13 oktober

Helaas is het deze week geen vergadering, want de leiding is op leidingsweekend om de komende evenementen voor te bereiden.

Vrijdag 18 Oktober

Dag van de jeugdbeweging. Ga naar school met jullie scouts uniform om te laten zien dat scouts effectief beter is als de rest

20 oktober

Vandaag gaan we de actualiteit beter leren kennen door het grote BREXIT spel te spelen.

27 oktober

Het jachtseizoen is gestart. We spreken af aan de parking rechtover het kapelleke in Buggenhout bos (Kasteelstraat). Wij vragen jullie ook de Jachtseizoen app te downloaden, maar moest dat niet gaan is dat geen ramp. De leiding heeft ook een smartphone πŸ˜‰

3 november

Tijd om de Amerikanen weer te choqueren met onze traditionele activiteit: DROPPING! Stapschoenen mag altijd, het is te zien of dat je snel zere voetjes krijgt…

9 en 10 november

Het is onze jaarlijke Come Chez les Scouts. Info volgt op mail en op de Facebookgroep,

17 november

Elke franciskaantje hebben wij het recht om 1 keer ‘verrassing’ te plaatsten. Hierbij deze. Hou de Facebook pagina in het oog.