23/2:

Vandaag gaan we de wereld iets laten zien door middel van onze rare talenten en grave vaardigheden. Tijd om wat wereldrecords te breken en een naam te maken van onze tak.

01/3 10.30 – 14.00

VUUR! Heb ik jullie aandacht? Goed, want vandaag gaan we nog eens lekker kokkerellen en fantastisch smullen van onze kooktalenten. Natuurlijk moet je voor een woudlopers keuken eten meebrengen om te koken natuurlijk. Smakelijk!

08/3:

Wij zijn op leidingsweekend, dus geen scouts vandaag :'(

15/3:

Een scout moet goed kunnen manoeuvreren over elk terrein, maar dan ook ELK terrein. Ooit al eens
gedacht aan loodrecht terrein? Wel, tijd om dat vandaag eens te testen. Prepareer jullie beste klimtechnieken om de klimmuur van Buggenhout te trotseren. Informatie volgt nog op de Facebook groep.

21/3:

Vandaag is het weer zo een van die dagen waar we casual samenkomen met de andere scouts groepen van het district. Je raad het, vandaag is het D-Day. Informatie volgt nog op de Facebook groep.

27-29/3:

Het moment is aangebroken. De spanning kan verlost worden. Het weekend gaat van start, en wij hebben grootse plannen. Natuurlijk volgt de concrete informatie op onze Facebook groep, dus houd deze zeker in het oog. Tot dan!

05/4:

Er zwemt een barst door het huis
Niemand die luistert
Uit de schaduw groeien schaduwen
in het onderwaterlicht
dat passerende auto’s werpen
op de muren rondom het bed
In de diepblauwe stilte
herhaalt een jongetje lipzacht
al wat gezegd is die dag
en stopt woord voor woord
de gaten in het geluid
dat huwelijk heet
De vloer golft
De deurklink is ver
En het jongetje houdt zijn handpalmen
als een boek in zijn handen
en ik lees ‘kom terug, ga weg’
Een spreuk, een dominosteen
die een ster slaat
in het glas van mijn huis
Dan begint het buiten
bruidsjurken te sneeuwen.
– K. Michel

12/4:

gaadnav naag ew neppanstno tiu nee moor epacse. Tot nad!