MEDEDELING: Er is een whatsapp-groep gemaakt met alle jonggivers en leiding om gemakkelijk naar jullie toe te kunnen communiceren voor kleine dingen i.v.m. de activiteiten. Als je dus nog niet in de groep zit stuur maar een berichtje naar leider Ward: 0468176804 met je naam. 😊

De leiding

1 maart

Kolonisten ontdekken en bewonen onbekende gebieden, vandaag doen wij dit ook. Strijden van man tot man voor ieder stukje land te veroveren.

8 maart

De leiding is op weekend om het kamp voor te bereiden, hierdoor is het helaas dus geen scouts. We zien jullie volgende week graag terug.

15 maart

Is het ooit al eens in jullie opgekomen om een record te verbreken? Wel vandaag proberen we er een paar op een originele manier te verbreken. Breng dus allemaal maar jullie creatief verstand mee.

Zaterdag 21 maart

District dag! We verbroederen met de anders jonggivers van ons district. Meer info volgt via mail.

29 maart

De lente is al eventjes bezig en dus vinden wij het als leiding eens leuk om een fietstocht te doen. En niet zomaar één, een fietszoektocht. Kom dus allemaal met een fiets en helm naar de scouts.

Zaterdag 4 april

Opgelet we spreken af op een ZATERDAG. Het is namelijk onze jaarlijkse paasbloemenverkoop. Haal dus maar jullie lieve verkoopsnoetjes boven.

12 april

Afsrpaak om 14u aan de parking van het bos. Jaja we gaan misschien konijnen vangen

Vrijdag 18 en zaterdag 19 april

Dit weekend is het de jaarlijkse quiz en fuif, dus voor jullie wel helaas geen aparte activiteit op zondag.