Zondag 8 september (14u-17u)

Overgang in het bos. We spreken af om 14u aan de parking tegenover de boskapel.

Zondag 15 september

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse BBQ! We nodigen jullie allemaal uit om met ouders, familie en vrienden te komen smullen. Als jonggiver help je wel een handje mee tijdens de BBQ. Verdere info volgt hier nog over.

Zondag 22 september (14u-17u)

Als eerste vergadering is het maar logisch dat we elkaar goed leren kennen en de groepsband sterk maken. Hoe zullen jullie wel nog zien, maar het gaat geweldig worden!

Zondag 29 september (14u-17u)

We spelen een spel in Buggenhout Centrum. Afspreken doen we om 14u aan de kerk van Buggenhout. Kom zeker allemaal met de fiets! Het spel zelf blijft nog voorlopig een verrassing. Maar hierbij wel een kleine tip: ‘Hunt or be hunted!’

Zondag 6 oktober (14u-17u)

Vandaag hebben we jullie creatief, ingenieus en leergierig brein nodig. We gaan iets creëren Da Vinci waardig.

Zondag 13 oktober

Helaas is het voor jullie geen scouts, want de leiding is op weekend om toekomstige evenementen te plannen

Vrijdag 18 oktober 2019

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging. Dus doe allemaal jullie uniform maar aan om te tonen aan de klasgenoten dat je een echte scout bent.

Zondag 20 oktober (14u-17u)

Hopelijk is jullie oriëntatie vermogen van Buggenhout en omstreken on point en zijn jullie benen goed opgewarmd want we gaan op dropping. Het is helemaal aan jullie om de weg naar huis te vinden.

Zondag 27 oktober (14u-17u)

Zotte activiteiten kunnen wel eens zot veel geld kosten. Daarom gaan we vandaag en geldactiviteit doen om de takkas te spijzen.

Zondag 3 november (14u-17u)

Zouden er al koppeltjes ontstaan zijn tussen jullie jonggivertjes? Dat zou misschien vandaag wel eens van pas kunnen komen. Want we spelen een spel met koppels.

Ps. Je hoeft hiervoor natuurlijk geen vriendje of vriendinnetje te hebben 😊

Zaterdag 9 en zondag 10 november

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Comme Chez Les Scouts! Kom allemaal maar lekker smullen met familie en vrienden van kwaliteitsvol en met liefde bereid eten.

Zondag 17 november (14u-17u)

Tijd om eens actief te wezen op een namiddag vol sport en spel!