zondag 8 september 2019

Vandaag is het overgang!!! we spreken af om 14 uur aan de parking van het bos. Tot dan!!! Je ouders mogen je daar terug komen halen om 17 uur.

PS: Vergeet geen kleren mee te nemen die vuil mogen worden als je overgaat.

Zondag 15 september 2019

Joepie! Vandaag is het BBQ. Jullie kunnen samen met je ouders en familie lekker komen smullen vanaf 11:30 uur. Jullie kunnen je hier officieel inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Wie graag een uniform wil kopen: dit is het moment!! Jullie komen toch ook lekker smullen?! Vergeet jullie zeker niet in te schrijven voor de BBQ.

Zondag 22 september 2019 14h-17h

Vandaag gaan we kennis maken met elkaar. Natuurlijk doen we dit op een hele leuke manier en zoals wij dit echt doen. Door ons vuil te maken. Zodat we iedereen kennen tegen het einde van de namiddag. VERGEET ZEKER GEEN VUILE KLEREN!

Zondag 29 september 2019 14h-17h

Arghh piraten!!!! Ons terrein heeft veel verborgen schatten, helpen jullie ons mee zoeken? Vergeet zeker jullie piratenpak niet!!!

Zondag 06 oktober 2019

Vandaag spreken we af in het bos. We verzamelen op de parking om 14uur. Haal jullie beste undercover moves maar boven want je zal ze kunnen gebruiken. Jullie ouders mogen jullie komen halen om 17 uur aan de parking.

Zondag 13 oktober 2019

Dit weekend is het spijtig genoeg geen scouts. L De leiding is zelf op weekend. Maar niet getreurd volgend weekend zijn we er weer met leuke dingen.

Vrijdag 18 oktober 2019

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging. Dus doe allemaal jullie uniform maar aan om te tonen aan de klasgenoten dat je een echte scout bent.

Zondag 20 oktober 2019 14h-17h

Lopen, springen, klimmen, gewichtheffen, zwemmen. Haal jullie sportieve kleren maar al boven want vandaag doen we het allemaal.

Zondag 27 oktober 2019 14h-17h

Halloween komt er bijna aan. Vandaag gaan we iets lekkers maken in dit thema om daarna te verkopen. Om onze kas te spijzen.

Zondag 03 november 2019 14h-17h

1,2,3,4,5,6,7 zo gaat die goed zo gaat die beter en nog een kilometer. We gaan vandaag alleen maar rechtdoor en kijken welke verrassingen ons te wachten staan. Doe je wandelschoenen maar aan.

Zaterdag 09 november en zondag 10 november 2019

Dit weekend is het ons jaarlijks eetfestijn. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om te komen eten. Vergeet je niet in te schrijven. Meer info volgt nog.

Zondag 17 november 2019 14h-17h

De mama’s en de papa’s zijn vandaag ook uitgenodigd op de scouts. We gaan eens kijken wie de beste zijn. De kapoenen of de ouders.