ZONDAG 1 maart 2020 14u – 17 u

Warm jullie spieren maar op, trek jullie beste sportschoenen al maar aan… Want vandaag spelen we estafette.

ZONDAG 8 maart 2020

Vandaag is het geen scouts. De leiding is op leidingsweekend. Niet getreurd volgende week zijn we er weer.

ZONDAG 15 maart 2020 14u – 17u

Breng allemaal maar iets mee met wieltjes zoals een fiets, rolschaatsen, step,… Want vandaag doen we alles op wieltjes!!!! Vergeet ook zeker niet dat we vandaag aan de pit afspreken.

ZATERDAG 21 maart 2020

Vandaag spreken we met andere kapoenen af in Dendermonde. Het is D-day. Dit wil zeggen dat we met scouts Lebbeke, scouts Dendermonde, scouts Baasrode en nog andere. Verder informatie komt nog via mail.

ZONDAG 29 maart 2020 14u -17u

1,2,3,4,5,6,7,8… Deze week is het talentenjacht. Haal jullie acteer skills en de beste grappen maar al boven.

ZATERDAG 4 april 2020

Leer het zinnetje “ Hallo, ik ben van de Scouts buggenhout en ik verkoop paasbloemen.” Inderdaad het is vandaag paasbloemen verkoop. Welk uur we afspreken en waar wordt nog via mail gestuurd.

ZONDAG 12 april 2020 14u -17u

Vandaag gaan we ons eens lekker vuil maken, ravotten in de modder en sluipen van kamp naar kamp! Wij kijken er al vast naar uit. We spreken af om 14 uur op de nieuwe parkingaan het bos en om 17 uur mag je je kinderen daar ook terug komen halen.

17 & 18 april 2020

Dit weekend is het geen scouts. Maar wel onze jaarlijkse quiz en fuif.

GROETJES VAN DE TOFSTE LEIDING xxx
Appi, Gigi, Asjra en Veva