Zondag 17 november 2019 14h-17h

De mama’s en de papa’s zijn vandaag ook uitgenodigd op de scouts. We gaan eens kijken wie de beste zijn. De kapoenen of de ouders.

24 november 2019 14u-17u

Door het slechte weer en te weinig leiding vorige keer konden we onze rechtdoortocht niet doen. Natuurlijk gaan we dit goedmaken! We gaan vandaag een tocht doen maar ik ga nog niet vertellen wat voor een tocht maar doe jullie stapschoenen aan want we vliegen er in!

1 december 2019 14u-17u

Hij komt, hij komt, die goeie lieve Sint. Inderdaad kapoenen de sint komt vandaag op de scouts. Als jullie tekeningen hebben voor Sinterklaas mag je die zeker meebrengen. Hopelijk zijn jullie braaf geweest, anders moeten jullie in de zak van de zwarte piet.

8 december 2019 14u-17u

Vandaag gaan we jullie kookkunsten eens testen maar voor we dit kunnen doen moeten jullie opdrachten volbrengen zodat jullie de ingredienten verdienen en kunnen koken!

15 december 2019 14u-17u

We hebben een bord. We hebben een dobbelsteen. We hebben een gans. Wat zouden we spelen vandaag?

21december 2019

De lichtjes branden, de kerstboom staat, de radio speelt heel de dag kerstliedjes. Het is dan ook bijna Kerstmis. Natuurlijk laten wij dit ook niet zomaar voorbij gaan op de scouts. We verwachten de kinderen ’s avonds en later mogen de ouders ook aansluiten voor iets te drinken en de eten. Natuurlijk gaan wij zoals elkaar jaar met de leden ook iets doen! Meer info volgt nog!