Zondag 01/03

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag is geven we een bijzondere twist aan de olympische spelen.

Zondag 8/03

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Dit weekend is er geen scouts, volgende week staan we weer klaar!

Zondag 15/03

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Zet jullie mooiste glimlach op! Vandaag gaan we centjes verdienen om lekker te spenderen op kamp!

Zaterdag 21/03

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Deze week hebben we een speciale vergadering. We spreken af in Dendermonde, want het is D-day! Hier gaan we spelletjes spelen met heel wat andere welpen. Meer info volgt via mail.

Zondag 29/03

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Maak jullie borst maar nat en de spieren warm, wij gaan opzoek naar de sterkste welp!

Zaterdag 04/04

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
De lente is al een tijdje in het land in en vandaag gaan wij dit nog eens extra in de bloemetjes zetten (hint hint). We gaan paasbloemen verkopen! Meer info volgt via mail.

Zondag 12/04

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we legaal stelen (geen paniek mama’s en papa’s, wij spreken natuurlijk over dassenroof)!

Zondag 19/04

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Dit weekend is er geen scouts, jullie zijn natuurlijk wel welkom op onze jaarlijkse quiz.