Zondag 17 november

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we voor eens en voor altijd uitmaken wie het sterke geslacht is al weten allemaal dat dit de meisjes zijn.

beste vriendjes en vriendinnetjes,
vandaag trekken we de velden in om elkaar ten lijven te gaan en de vlag te veroveren

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Het is eindelijk december, en wie komt er dan een bezoekje brengen aan de liefste welpen van het land? Inderdaad, de Sint. Ook dit jaar komen hij en zijn pieten langs om eens te controleren of iedereen wel flink is geweest. En wie weet, als jullie heel braaf zijn geweest, zit er misschien wel een groot cadeau in zijn zak voor ons!

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Koken is niet moeilijk zolang je het maar aan de juiste mensen overlaat. Kunnen wij dat wel aan?

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
we willen vandaag jullie geheugen testen. Wie weet er veel van sport, natuur,… soit van alles een beetje. Jullie worden uitgedaagd door jullie leiding! We zijn dus op zoek naar de slimste welp ter wereld. Tot dan!

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
deze week worden jullie zaterdag op de scouts verwacht voor het welpen kerstfeestje. Breng ook zeker een cadeautje mee van ongeveer 5 euro. ‘s avonds worden jullie ook nog verwacht op het kerstvuur van de scouts dus breng zeker jullie mama, papa, broers en zussen mee. Meer info volgt nog.