Zondag 8 september

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag is het overgang, we gaan naar het nieuwe jaar. We spreken af aan de parking bij de boskapel om 14 uur. De welpen die niet langer welpen zijn nemen vuile kleren mee zodat de leiding zich kan laten gaan.

Zondag 15 september

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Dit weekend moeten jullie ons helaas al missen. Jullie moeten wel komen BBQ’en, inschrijven geblazen. Meer info op de scoutspagina.

Zondag 22 september

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
De leiding is helaas slecht met namen, dus die gaan we nog eens opfrissen aan de hand van leuke spelletjes.

Zondag 29 september

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we ons alfabet eens opfrissen om Bagheera een extra zetje te geven.

Zondag 6 oktober

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
We spelen een spel vandaag!

Zondag 13 oktober

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Dit weekend moeten jullie ons helaas weer missen. We gaan namelijk op leidingsweekend om nog meer leuke activiteiten in elkaar te steken.

Zondag 20 oktober

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we onderzoeken of jullie elkaar al goed kennen en kunnen inschatten

Zaterdag 26 oktober (19u-22u)

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Deze avond trekken we in de nacht.

Zondag 3 november

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we de hoogte in maar blijven we wel op de grond.

Zaterdag 9 en zondag 10 november

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Dit weekend moeten jullie ons helaas nog eens missen. Jullie moeten wel zeker komen eten op ons jaarlijks eetfestijn Comme chez les scouts, inschrijven geblazen. Meer info op de scoutspagina.

Zondag 17 november

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
Vandaag gaan we voor eens en voor altijd uitmaken wie het sterke geslacht is al weten allemaal dat dit de meisjes zijn.