20/09: kennismaking

Ben je weer iemands naam uit je groep vergeten? Geen zorgen! Deze zondag is jouw geluksdag want we doen kennismaking spelletjes!

27/09: jachtseizoen

Yo givers, vandaag gaan we op jacht. We spreken af om 14 uur  aan de kerk in Buggenhout. Probeer allemaal met de fiets te komen!

04/10: escape room/ gas kamerĀ

10 kleine givers die gingen naar de scouts, tis goed zei de moeder maar ik ga ni mee, want op de scouts daar zijn lokalen en ze sluiten je op op op op op op op op op!!!

10/10: game avond

Vandaag komen eindelijk alle uren die je gestoken hebt in Fortnite van pas. Want vandaag houden we een gameavond. Alle speelconsoles van Playstations tot Wii zijn welkom (laat aan je leiding iets weten als je iets wilt meebrengen)

18/10: leidingsweekend

Vandaag is het geen scouts, want jullie tofste leiding is op weekend!!!

23/10-25/10: weekend

Gegroet givers, pak jullie veldbedje en slaapzak, trek jullie stapschoenen aan, want we gaan op weekend!!!!

01/11: marginale sportdag (stadspel met durf opdrachten) met verkleden

Yo givers, vandaag is het stadspel! Begin al maar te stretchen en trek jullie marginaalste sportkleren aan. We spreken af op de scouts om 14u. Probeer allemaal met de fiets te komen!

08/11: avond activiteit: BBQ/gourmet eten + het boeman spel

Hey dag lieve kleine givertjes,vandaag gaan we in den avond iets doen!!! Ons buikjes rond eten en tussendoor een spelletje!!! Peace out (mic drop)

6-8/11: comme chez les scout

Meer info volgt nog…