20 september

Beste Jonggivers, Vandaag gaan jullie de grootste dorpen of steden proberen maken met allerlei materiaal. Jullie worden om 14u op de scouts verwacht.

27 september

Dag Jonggivers, Hebben jullie zin om te stappen en over vanalles te klimmen? Kom zeker! Vergeet jullie wandelschoenen en eventueel regenjas niet.

4 oktober

Beste Jonggivers, Vandaag gaan jullie strategisch moeten spelen. Wie is de bom en wie is de kolonel?

11 oktober

Liefste Jonggivers, Wij als leiding willen wel eens records zien sneuvelen. Kunnen jullie je beste beentje voor zetten?

18 oktober

Dit weekend is het geen scouts voor jullie. Slaap maar eens lekker uit. De leiding is op weekend.

25 oktober

Beste Jonggivers, Jullie worden vandaag verwacht aan Buggenhout bos om 14u. Het spel is een grote verrassing.

1 november

Liefste Jonggivers, Vandaag gaan we testen wie goed kan drinken. We zetten de waterkraan open en we gaan heel wat leuke drankspelletjes spelen.

7 en 8 november

Beste Jonggivers, Dit weekend is ons jaarlijks eetfestijn. Nodig je vrienden en familie dus maar uit om te komen smullen van onze lekkere gerechten.