Zondag 20/9: 14 uur – 17 uur

YES YES YES, het nieuwe scoutsjaar kan beginnen. Natuurlijk kennen jullie ons nog niet zo goed en wij jullie nog niet zo goed. Daar moet verandering in komen. Hoe doen we dit beter dan door kei leuke, coole, geweldige spelletjes te spelen.

Bereidt jullie maar al voor op een geweldige namiddag!

Zondag 27/9: 14 uur – 17 uur

Vandaag gaan we knutselen! Breng zeker allemaal jullie eigen knutselgerief mee, zoals lege eierdoosjes of wc papier rolletjes, je mag alles meenemen wat je wil! Vergeet zeker niet dat jullie kleren vuil kunnen worden, dus denk daar zeker aan!

Zondag 4/10: 14 uur – 17 uur

Haal vandaag je sportkleren maar naar boven. We gaan eens kijken wie er sportiever is, de leiding of de kapoenen. We gaan vandaag alle sporten eens uittesten met jullie. Dus als je sportkleren hebt, mag je deze zeker aandoen.

11/10: 14 uur – 17 uur

Na sport komt ontspanning… vandaag doen een we wellness. Komkommertjes op de ogen, massages, lekkere drankjes en natuurlijk leuke muziek!

Zondag 18/10:

Jammer genoeg is het dit weekend geen scouts. De leiding is op weekend om te vergaderen over het komende jaar.  Maar niet getreurd volgende week zijn we er weer met super zotte activiteiten.

Zondag 25/10: 14 uur – 17 uur

Vandaag gaan we eens kijken wie de slimste is bij de kapoenen. Maar natuurlijk doen wij geen saaie quiz, wij maken daar een echte scoutsquiz van. Begin je kennis maar al te trainen.

Zondag 1/11: 14 uur – 17 uur

Vandaag halen we onze zotste kanten naar boven. Met gekke verkleedkleren maken we een toneeltje dat we op het einde van de vergadering tonen aan de ouders. Breng hiervoor dus verkleedkleren mee.

7-8/11:

Normaal zou het dit weekend ons eetfestijn zijn maar door de corona kan dit waarschijnlijk niet doorgaan. Wij zijn met de leiding aan het kijken voor een oplossing om het eetfestijn coronaproof te laten doorgaan. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over. Hou dus zeker je mail en onze facebookpagina in de gaten. 🙂