Zondag 20 september

Yes yes yes!!! Vandaag knallen we het nieuwe scoutsjaar af met een reeks van teambuilding spelletjes zodat jullie elkaar en de leiding wat leren kennen.

Zondag 27 september

Kennen jullie allemaal het kaartspel “uno”? Wel vandaag gaan we dat spel eens wat uitbreiden in een levende versie.

Zondag 4 oktober

Er doet een gerucht zich de rond dat er ergens in de buurt van de scouts een schat is begraven lang lang geleden. We hopen dat jullie ons vandaag komen helpen om die schat te vinden vooraleer andere piraten dat doen.

Zondag 11 oktober

Hopelijk gaan jullie graag op avontuur, want vandaag gaan we onbewoonde eilanden verkennen.

Zondag 18 oktober

De leiding is met de hele ploeg op weekend om komende evenementen te organiseren, helaas betekend dit ook dat er vandaag voor jullie geen scouts zal doorgaan. We zien jullie graag volgende week terug.

Zondag 25 oktober

Oh nee!! Er zijn virussen uitgebroken op de scouts. Wij zoeken achter onbevreesde welpen die ons willen helpen met een medicijn te maken. Wees bereid om zelfs heuvels te beklimmen.

Zondag 1 november

Vandaag gaan we bepalen wie de beste welp is. Begin maar al met trainen want we houden een ladder-competitie!

Zondag 8 november

Dit weekend is ons jaarlijkse eetfestijn. Hoe het zal doorgaan in corona tijden zijn we nog aan het uitzoeken. Hoe dus onze website en facebook goed in het oog.