ACTIVITEITEN

Zondag 12 september

Overgang

Volgens traditie starten we het scoutsjaar met de overgang. Jullie zijn welkom in het bos van 14 uur tot 17 uur. We verzamelen aan de parking van Buggenhout bos. Leden die overgaan, doen vuile kleren aan.

Zaterdag 18 en zondag 19 september

Paella

Net zoals vorig jaar doet de VZW een paella takeaway. Geen fan van rijst? Geen probleem, er is ook pasta-balletjes in tomatensaus. Verdere informatie volgt nog via mail en Facebook.

Zondag 26 september

Meelballengevecht

Bloem, water… dit zijn de nodige ingrediënten voor een leuke scoutsactiviteit. Doe vuile kleren aan, want het zal nodig zijn. 😉

Zondag 3 oktober

Stadsspel

Vandaag spreken we af om 14 uur af aan de Grote Markt van Dendermonde. We verkennen nieuw terrein. Om 17 uur verzamelen we opnieuw aan de Grote Markt om naar huis te gaan.

Zondag 10 oktober

Geen scouts

Dit weekend bespreken we met de leiding welke leuke activiteiten we nog gaan doen. Maar geen paniek volgend weekend zijn we er weer!

Zondag 17 oktober

Rechtendoortocht

Pak je stapschoenen en ladder maar al boven want we gaan op pad. Vergeet zeker je regenjas niet.

Zondag 24 oktober

Wereldrecords breken

Vandaag gaan we wereldrecords breken.

Zondag 31 oktober

Paralympische spelen

Haal je beste en handigste skills boven want we gaan de strijd aan tegen de wereld. Aan saaie sportspelen doen we niet aan mee, wij geven alles een speciale twist.

Zaterdag 6 en zondag 7 november

Comme Chez Les Scouts

Dit weekend is het Comme Chez Les Scouts. Nodig al je vrienden, vriendinnen en familie uit en kom een lekkere hap eten. Verdere informatie volgt nog via mail en Facebook.

Een stevige linker van jullie leiding

Arthur, Hannelore, Kato, Levi, Mathis, Toon en Tuur