BELANGRIJK: Door de huidige omstandigheden kunnen de regels over jeugdwerking tijdens corona van week tot week wijzigen. Hou je mailbox in het oog voor up to date te blijven van de huidige scoutswerking.

Vergeet zeker en vast niet iedere week in te schrijven via de link die je terugvindt in de mail. 🙂

Een stevige linker,
Toto, Xebo en Veva.

ACTIVITEITEN

Zondag 4 april 2021 (14u – 17u)

Deze week is er geen vergadering. De leiding gaat vergaderen over het kamp zodat we jullie een geweldig kamp kunnen geven. Maar geen paniek volgend weekend zijn we weer terug!

Zondag 11 april 2021 (14u – 17u)

Haal jullie creatieve vingers maar al boven want we gaan knutselen. Met welk materiaal we gaan knutselen en welk we gaan knutselen is nog een geheim. Dus als je graag wilt weten wat we in petto hebben, moet je zeker komen.

Zondag 18 april 2021 (14u – 17u)

We spreken vandaag af aan de pit.  Het is de bedoeling dat jullie meenemen wat je wilt, dit kan een fiets, een step, rolschaatsen… zijn. Alles op wielen is goed. Jullie mogen jullie kinderen terug komen halen om 17 uur aan de pit.

Zondag 25 april 2021 (14u – 17u)

Dit weekend is het Comme Chez Les Scouts. Hoe dit weekend er gaat uitzien qua activiteiten en wanneer, laten we zeker nog weten via mail. Verdere informatie volgt nog via mail en facebook.