ACTIVITEITEN

Franciskaantje

12/09: Overgang

Vandaag begint het scoutsjaar. Jullie kunnen kennismaken met onze scouts door allerlei leuke spelletjes. We spreken af om 14 uur op de nieuwe parking van Buggenhout bos. De leiding kijkt er alvast naar uit, tot dan!!! 😊

19/09: Paella weekend

Vandaag is het geen scouts, het is paella weekend!!!

26/09: Kennismakingsspelletjes

Vandaag leren we elkaar beter kennen aan de hand van enkele leuke kennismakingspelletjes. We spreken af om 14 uur op de scouts. Tot straks!!!

03/10: Laddercompetitie

We spelen het grote ladderspel vandaag! Wie staat op het einde van de vergadering bovenaan de ladder? Kom met velen! We spreken af om 14 uur op de scouts. Tot dan!!!

08/10 – 10/10: Leidingsweekend

Helaas vandaag is het geen scouts, want jullie tofste leiding is op weekend. Tot volgende week!!!

17/10: Het grote Pokémon spel

Wie heeft op het einde van de vergadering de meeste Pokémons verzameld? Welke kapoen wordt kampioen op het grote Pokémon spel? We verwachten jullie allemaal om 14 uur op de scouts terreinen. Tot dan!!!

24/10: Crea

Haal jullie innerlijke kunstenaars maar al boven, want we gaan knutselen!!! Vandaag kijken we wie het beste is in tekenen, schilderen, vriendschapsbandjes maken en nog veel meer!!! De leiding heeft er al zin in 😊 We spreken af om 14 uur op de scouts.

31/10: Halloween

Griezelen, griezelen, griezelen … Vandaag mag iedereen zich verkleden in het thema Halloween. We kijken welke kapoen het engste kostuum heeft!!! We spreken af om 14 uur op de scouts.

05/11 – 07/11: Comme Chez Les Scout

Dit weekend is het geen scouts, want het is Comme Chez Les Scout. Hopelijk zien we jullie daar!!!

Groetjes van Zazoe, Asjra, Riki, Gigi, Toto & Xebo!!!!!!!! 😊