19/09

Net zoals vorig jaar doet de VZW een paella takeaway. Geen fan van rijst? Geen probleem, er is ook pasta-balletjes in tomatensaus. Het is vandaag dus geen scouts.

26/09

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag is de eerste vergadering met onze nieuwe tak! We zullen elkaar dus wat beter leren kennen aan de hand van leuke spelletjes.

03/10

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag spelen we een strategisch spel met bommen, vlaggen, korporaals, majoors en nog veel meer!

10/10

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag is het geen scouts want de leiding is op weekend.

17/10

Beste vriendjes en vriendinnetjes, trek jullie sportieve schoenen maar aan en haal het competitiebeest in jezelf boven want vandaag gaan we sporten op de scouts!

24/10

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag verdelen we ons in 2 groepen en gaan we de strijd aan met elkaar. Bereid jullie dus maar al vast voor op een hevige strijd!

31/10

beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag staan Paralympics op de planning. Trek daarom maar allemaal jullie sportiefste kleren aan en zet letterlijk je beste beentje voor!

07/11

Beste vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend is het comme chez les scouts. Jullie zijn allemaal van harte welkom op ons jaarlijks eetfestijn. Door het opkuiswerk is er dit weekend geen activiteit op de scouts.