BELANGRIJK: Door de huidige omstandigheden kunnen de regels over jeugdwerking tijdens corona van week tot week wijzigen. Hou je mailbox in het oog voor up to date te blijven van de huidige scoutswerking.

Vergeet zeker en vast niet iedere week in te schrijven via de link die je terugvindt in de mail. 🙂

Een stevige linker,
Hathi, Baloe en Akela

ACTIVITEITEN

Zondag 4 april 2021 (14u – 17u)

Deze week is er geen vergadering. De leiding gaat vergaderen over het kamp zodat we jullie een geweldig kamp kunnen geven. Maar geen paniek volgend weekend zijn we weer terug!

Zondag 11 april 2021 (14u – 17u)

Zouden er al koppeltjes ontstaan zijn tussen jullie welpjes? Dat zou misschien vandaag wel eens van pas kunnen komen. Want we spelen een spel met koppels.

Ps. Je hoeft hiervoor natuurlijk geen vriendje of vriendinnetje te hebben 😊

Zondag 18 april 2021 (14u – 17u)

Hopelijk zijn jullie niet bang voor een klein avontuur, want vandaag gaan we een onbewoond eiland koloniseren. Maar pas op voor piraten en struikrovers!

Zondag 25 april 2021 (14u – 17u)

Dit weekend is het Comme Chez Les Scouts. Hoe dit weekend er gaat uitzien qua activiteiten en wanneer, laten we zeker nog weten via mail. Verdere informatie volgt nog via mail en facebook.